tirsdag 2. april 2013

Hage

Utstillingen i mars fikk hage som tema. Det går mot lysere tider, og før vi vet ordet av det er det VÅR :-)
Jeg har fremdeles det samme podiet å forholde meg til, og jobber med å skape utstillinger som skiller seg fra hverandre både i farge og form. Denne utstillingen har hvitt og grønt som hovedfarger. Innspill av fargerike bøker skaper en fin kontrast til det hvite og grønne. Den store, hvite rammen deler utstillingen to, og utgjør samtidig et spenningsmoment i utstillingen. Resultatet ble en symmetrisk utstilling som kan få seerne i vår stemning.

Nedenfor vises oppbyggingen i bilder, sammen med enkel tekst.


Rosebok plasser inni rammen, og første plassering av påskeliljene som er satt nedi glassvaser.


Overskriften er skjært ut i tykt papir og laminer. Deretter har jeg sydd sammen arkene. Hageredskaper henger ned fra taket og er med på å bryte den ellers stramme rammen. Påskeliljene er flyttet til høyre siden.


Baksiden har fått lilla som hovedfarge. Bøker stilt ut på pleksibokser, grønt gress er pakket inn i avispapir, knyttet sammen med hyssing.


Endelig utstilling, hovedside: Påskeliljene plassert oppå en pleksiboks, rosebok plassert inni pleksiboksen. Alle bøkene er plassert symmetrisk for å få et rent uttrykk. Overskriften, hageredskapene, gresset, og påskeliljene er elementer som skaper liv i utstillingen.


Utsnitt av utstillingen, symmetrisk oppbygget etter prinsippet om det gylne snitt.


Også baksiden av utstillingen ble bygget opp symmetrisk etter prinsippet om det gylne snitt.