torsdag 30. januar 2014

IKEA - garderobe

Tredje oppgave var å presentere "PAX.systemet" med bilder og tekst.

Da vi var på besøk holdt de på med en stor oppgradering av garderobeavdelingen. Det var ikke mange garderobene som var utstilt, og svært lite av innredninger i garderobene. 

PAX-systemet til IKEA er et veldig bra system. Man kan "trikse og mikse" som man selv vil, og det er et utall løsninger som kan kombineres. PAX har flere ulike bredder, høyder og dybder på skapstammene. Dette gjør det enkelt å finne sin egen drømmegarderobe. 
PAX-serien har mange forskjellige skapfronter slik at man finner noe man liker uansett smak. Man kan også velge om man ønsker skyvedører eller vanlige skapdører.

Her vises et utvalg av skapdører i PAX-serien

Her er skyvedørene utstilt slik at man får se hele fronten, i tillegg får man prøvd de. 

KOMPLEMENT-serien er en innrednings-serie som passer til PAX-systemet. KOMPLEMENT har mange smarte løsninger for garderobeinnredning. Her kan nevnes flere typer med oppbevaring for sko, slipsholder og buksehengere. Man kan velge type skuffeinredning, hyller, garderobestenger osv. 
Det meste av KOMPLEMENT-innredningssystem kan brukes i de forskjellige garderobestammene. Bokser i ulike bredder og høyder er også laget for å passe de forskjellige breddene på skapene. Man får også integrert belysning til garderobene. 
Velger man IKEA sitt PAX- og KOMPLEMENT-system får man "i pose og sekk"  

Her vises skuffeinnredning, hyller og skohyller. 

Her viser oppheng til skjorter og oppheng til bukser. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar